Csülök Vendéglő

IV. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető Csak kerthelyiségbe vihető kutya

Elérhetőség

Cím: 1046 Budapest, Reviczky u. 36.
Telefon: (1) 230-9182
E-mail: info@csulokvendeglo.hu

www.csulokvendeglo.hu  

Nyitvatartás

Minden nap 12-22.30 óráig

 

Csülök vendéglőnk - nevéhez illően -, elsősorban a tradicionális magyar konyha ízeit kínálja Kedves Vendégeinknek. Étlapunkon megtalálhatók a szárnyas, sertés, marha és hal ételek, melyek közül vendégeink által leginkább kedvelt finomságok a Csülök pékné módra, a sztrapacska, valamint a Jókai bableves.

Éttermünkben 3 különálló légkondicionált helység található; 15 fős nemdohányzó, valamint 60, illetve 70 fős nemdohányzós, melyek kiválóan alkalmasak zártkörű rendezvények, bankettek, esküvők, céges találkozók lebonyolítására.Itallapunkon megtalálhatók a hazai és külföldi ital-remekek, Vendégeinknek segítséget nyújtunk az ételhez megfelelő italok kiválasztásában.

Természetesen az évszakhoz, valamint jeles napokhoz illeszkedő speciális ételekkel is várjuk kedves Vendégeinket.Külső helyszíneken rendezvények teljes körő lebonyolítását party service szolgáltatásunkkal tudjuk biztosítani.
Éttermünkben helyszíni elvitellel, előfizetéses étkezésre is nyílik lehetőség. Vendéglőnkben bankkártyával történő fizetésre is van mód.

Várjuk kedves vendégeinket, akik szeretnék megismerni a Csülök Vendéglő konyhai remekeit, illetve vágynak egy kis nosztalgikus hangulatra.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Késmárk utcai kutyafuttató

Késmárk utcai kutyafuttató

Szlávy Eszter Rúdsport Akadémia

Szlávy Eszter Rúdsport Akadémia

Z - Kutyaiskola

Z - Kutyaiskola

Sugar&Candy Desszert

Sugar&Candy Desszert