Normakert Vendéglő

XII. kerület - Budapest  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1121. Budapest, Eötvös út 59.
Telefon: +361- 391-715
Email: info@normakert.hu

Mikrochip leolvasó hely

http://normakert.hu  
 

Van Budapesten egy Síház, amely már nem csak a síelők háza, amely nem csak télen kínál felfrissülést a sportolásban, túrázásban megfáradtaknak. A főváros zajától távol, a Budai hegyekben, árnyas fák közt bújik meg a csodálatosan felújított Normakert vendéglő, mely december óta várja kedves régi-új vendégeit.

A vendéglő, amely a régi Síház épületében található egyik nem titkolt célja, hogy a helyi közösség életében minél jobban részt vállaljon. Támogatja a Hegyvidék Napok Rendezvényt, Hegyvidék kártya elfogadóhely, Túristaszövetségek partnere, és hétvégéről hétvégére különleges és ingyenes programokat kínál.A Normakert vendéglő gondolt azokra is, akiket még ennél is jobban vonz a természet és szeretnének elvonulni, csak piknikezni. 2, 3 és 4 adagos piknikkosaraik 3 féle kínálattal rendelhetőek, de természetesen egyéni igényeknek megfelelő választékot is összeállítanak. Érdemes a piknikkosarat az elvitel előtt 1 órával megrendelni!Idén nyílik meg a Normakert vendéglő kerthelysége, mely mintegy 100 fő befogadására alkalmas és tavasztól őszig, szabadtéri grillkonyhával, salátabárral és fagylaltozóval kíván helyszínt adni családi eseményeknek, esküvőknek, születésnapoknak, gyerekzsúroknak, céges rendezvényeknek.

A finom fogások és pompás italok mellé a kellemes nyári éjszakákra, régi magyar filmek vetítését tervezik az évszázados fák alatt. No és persze nem feledkeztek meg a legfiatalabbakról sem, őket külön gyerekeknek összeállított étlap és egy játszótér várja.

Van Budapesten egy síház, ahol mosollyal terítik az asztalt, és kedvességgel fűszerezik az ételeket. Van Budapesten egy síház, amely nem akar többnek látszani, mint ami: kis meleg központ, búvóhely, menedék. És aki nem hiszi, járjon utána…

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Nagymarosi Vadszőlős Vendégház

Nagymarosi Vadszőlős Vendégház

Like Bisztró és Pizzéria

Like Bisztró és Pizzéria

Kékfestő Múzeum

Kékfestő Múzeum

Lehel utcai (Csángó utca) kutyafuttató

Lehel utcai (Csángó utca) kutyafuttató