Törökméz

II. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1023 Budapest, Margit utca 27. 
Telefon: 06 70 309 9031 
E-mail: hello@torokmez.hu
Facebook

http://www.torokmez.hu/  

Nyitvatartás

H-P: 8:00 - 22:00

Sz: 8:00 - 16:00

V: Zárva

 

Minden ott kezdődött, hogy imádunk enni, és imádjuk a különlegességeket - és ki ne álmodott volna már egy saját kis kávézóról, reggelizőről?

Hosszú előkészületek után 2015 nyarán megnyitott a Törökméz. Egy kis családi-baráti vállalkozás, ahol otthonosan érezheted magad és a reggeli kávéd mellé néhány kedves szó is jár.

Sokáig kerestük a nevet, ami kellően játékos, laza és kedves - valamint illeszkedik a környék kultúrális hagyatékába.  Így született a Törökméz.

Egész nap reggeli, frissen pörkölt arabika kávé , helyben préselt gyümölcslevek, francia-olasz-magyar alapanyagok, frissen készített szendvicsek, saláták (akár elvitelre is), házi sütemények, delikát termékek és kiváló magyar borok - mindez egyben a Törökméz.

Tudtad, hogy hozzánk bármikor hozhatod a kutyádat csorgatni a nyálát az ételedre / italodra? :)

 

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Hotel Fagus****

Hotel Fagus****

Gulyás Csárda

Gulyás Csárda

Szent István Parki kutyafuttató

Szent István Parki kutyafuttató

Alfa kutyaiskola Győr

Alfa kutyaiskola Győr