Kutymorgó Kutyaiskola

Pest megye - Veresegyház  |  Kutyaiskolák

Elérhetőség

Cím: 2112 Veresegyház, Ráday utca (Az iskolát a sportpályáktól a Ráday utca fele lehet megközelíteni. Parkolni a sportpályáknál kell, a bekerített pályák között kell felsétálni a dombra. Az iskola területe a homokos pálya "fölött" található.)
Telefon: Leszák Melinda (iskolavezető) - 06-20/9-673-340 - Heincinger Viktor - 06-20/94-94-344

 

 

Nyitvatartás

Órarend weboldalunkon!

 

A veresegyházi kutyaiskolát Leszák Melinda alapította 1997-ben azzal a szándékkal, hogy másokkal is megossza több éves, a kutyás sportban szerzett tapasztalatát és tudását. Sok erőfeszítés után indult útjára az első engedelmes képzés. Azóta több lelkes kutyarajongóval az oldalán rendíthetetlen hittel és igyekezettel próbálja minél több emberrel megismertetni a kutyázás szépségeit.

Egyesületünk tagjai gyönyörű eredményekkel büszkélkedhetnek Agility-ben és Frisbee-ben.

Reméljük egyre több embernek sikerül segítenünk abban, hogy kutyájával megtalálja a boldog együttéléshez szükséges harmóniát, és felelősségteljes kutyatartóként viselkedjen! Szeretettel várunk minden érdeklődőt, leendő és jövőbeli kutyatartót, támogatót!

Az iskolát a sportpályáktól a Ráday utca fele lehet megközelíteni. Parkolni a sportpályáknál kell, a bekerített pályák között kell felsétálni a dombra. Az iskola területe a homokos pálya "fölött" található.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Kajak.hu Kft.

Kajak.hu Kft.

Akácliget Vendégház

Akácliget Vendégház

Tihany Villa Borostyán

Tihany Villa Borostyán

Báró Kutyakozmetika

Báró Kutyakozmetika